Известие

Collapse
No announcement yet.

LED ленти за фаровете!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• LED ленти за фаровете!!!

Здравейте колеги, имам едно питане, относно LED лентите за фаровете. Понеже в момента съм свалил фаровете и утре с братовчед ми ще се мъчим да ги разглобиме. Рефлекторите на лупите са ми изгорели и са се улюпили и много лошо светят късите, нищо не се вижда нощно време. Ще ги дам да ги рециклират и да ги оправят самите рефлектори. Незнам точно как се казва процеса на ремонта на рефлекторите. Така и така фаровете ще са разглобени, поне да сложа и LED ленти. Виждъл съм една 56-ца и 66-ца с такива ленти и направо се влюбих в тях , много добре изглежда и на двата модела Алфи. Ако може да ми дадете някакво инфо, каквото и да е било, всичко ще ми бъде полезно и в помощ, за да си сложа и аз такива ленти. Това е!

Благодаря предварително

Потърси колегата - EMo0o да ти даде телефона на Жоро. Той мисля си беше правил фаровете така.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

"Много страшно" !
      AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Сложи й ангел Angel Eyes , неони и габарити с неестествем цвят Шегувам се, колега.

Comment

Колега да не би да са както на последните А4 на ауди,за такова ли става на въпрос,със неончетата отдоло на фара.Ако за това става на въпрос и аз съм навитак да си сложа е и зависи от парите де

Comment

Аз вече имам 2-3 идеи за нещо интересно , но все още го мисля Остава да намеря време да поекспериментирам малко и ще гледам да направя и снимки да кача
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщение
              Колега да не би да са както на последните А4 на ауди,за такова ли става на въпрос,със неончетата отдоло на фара.Ако за това става на въпрос и аз съм навитак да си сложа е и зависи от парите де

Да. За парички няма да е много скъпо. Предполагам не повече от 30 лева на фар. Моите аз ще си ги правя и като са готови ще кача снимки. Предполагам, че до 2-3 седмици ще ги направя, в момента събирам инфо и идеи. Имам вече нещо впредвид.

Колегите не удобряват LED светлините много остро и с присмех реагират, но на мен не ми пука, искъм и ще си направя така фаровете.

Comment

Първоначално публикувано от Boschman Покажи съобщение
                Колегите не удобряват LED светлините много остро и с присмех реагират, но на мен не ми пука, искъм и ще си направя така фаровете.
                Особено някои И преди съм го казвал .. всеки си прави колата както му харесва

Comment

Първоначално публикувано от Boschman Покажи съобщение
                  Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  Особено някои И преди съм го казвал .. всеки си прави колата както му харесва
                  Стига бре взех си даже LED WATCH (часосвник) , точно защото това е на мода и ми харесва много ! Зависи само как точно ще стои при наште 166-ци и ако ми хареса и аз съм със или след вас както там трябва да го кажа !!!
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

щом е за такива пари ще си ложа,но първо давидим колега какво ще направи и дададе акъл как ще стане

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      Стига бре взех си даже LED WATCH (часосвник) , точно защото това е на мода...
                      Аз пък вчера видях бяло куче с червен LED нашийник - голям смях
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                        То за да не го блъсне някоя кола в тъмното Ама както казаха, все пак е на мода.

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          Това е нещо коледно

Comment

Попрегледайте темата... може да Ви дойде някоя идея - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32119
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

слагайте смело струвато кам 20лв и стават много свирепи

На Луната и Земята Алфата си е колата

Comment

Working...
                              X